Abas Ermenji - një jetë për ShqipërinëAbas Ermenji - një jetë për Shqipërinë
Homazhe në nderim të Prof. Abas Ermenjit, Tiranë, Mars 2003

Në homazhet e zhvilluara në nderim të Prof. Abas Ermenjit në një nga sallat e Pallatit të Kulturës në Tiranë, morën pjesë me qindra antarë dhe simpatizantë të Ballit Kombëtar, të afërm dhe nacionalistë si dhe klasa politike shqiptare, Mars 2003

Menu
JetŰshkrimi
Historia e ShqipŰrisŰ
Artikuj
Thirrje
Poezi
Foto
Dokumente
Shtypi
Pamje filmike
Faqe e parë

Kontakt
Nëse dëshironi t'ju mbajmë në dijeni për artikujt e rinj që do të vendosen në këto faqe, na dërgoni adresën tuaj email:

Libri i Miqve
Për të lënë një shënim ose mendimin tuaj për Profesor Abas Ermenjin klikoni këtu

Për ta parë
librin e miqve
klikoni këtu

© Abas Ermenji