Abas Ermenji - një jetë për ShqipërinëAbas Ermenji - një jetë për Shqipërinë

 

PAMJE FILMIKE


Intervistë e Prof. Abas Ermenjit tek emisioni "E diela debat"

Kjo video mund të shihet me Quick Time ose me një navigator (IE, Mozilla etj.) që kanë një plug-in Quick Time. Për të parë pamjet filmike, ju lutemi të klikoni këtu sipër.

Madhësia e videos është 228 Mb dhe për ta parë duhet të keni një lidhje të shpejtë dhe pak durim. Së shpejti do të vendosim në linjë një version prej 50Mb i cili do të jetë më i shpejtë.


Menu
JetŰshkrimi
Historia e ShqipŰrisŰ
Artikuj
Thirrje
Poezi
Foto
Dokumente
Shtypi
Pamje filmike
Faqe e parë

Kontakt
Nëse dëshironi t'ju mbajmë në dijeni për artikujt e rinj që do të vendosen në këto faqe, na dërgoni adresën tuaj email:

Libri i Miqve
Për të lënë një shënim ose mendimin tuaj për Profesor Abas Ermenjin klikoni këtu

Për ta parë
librin e miqve
klikoni këtu

© Abas Ermenji